Hvordan afmelder du dit Deutschlandticket eller D-Ticket €49 månedlige abonnement?

Er du i øjeblikket forsøger at sætte dit D-Ticket-abonnement i bero, annullere eller afslutte det? Du er bestemt ikke den eneste, der står over for denne udfordring.
Mange enkeltpersoner, herunder dem i Tyskland, har stødt på vanskeligheder med denne proces. Det er ikke ligetil at finde ud af, hvor man afmelder sig på hjemmesiden (bahn.com sandsynligvis), hvor du oprindeligt købte dit abonnement, hvilket normalt er en hurtig søgning væk på din foretrukne søgemaskine. Selvom der er en annulleringsformular tilgængelig, resulterer det ikke i øjeblikkelig ophør af dit abonnement. Desuden kan DB Navigator-appen, som du bruger til dit abonnement, muligvis ikke give en klar mulighed for annullering på skrivningstidspunktet.

Sådan afslutter du dit D-Ticket €49 månedlige abonnement?

Det korrekte sted at starte annulleringsprocessen er gennem abo-portalen, men bemærk, at den i øjeblikket kun er tilgængelig på tysk. Vær sikker på, du er ikke alene om at navigere i disse kompleksiteter. I de følgende afsnit vil vi guide dig gennem trinnene til at annullere dit D-Ticket-abonnement med succes. Her er URL'en til at administrere dit abonnement, herunder afslutning.


Få dine loginoplysninger til dit abonnement og log ind ved hjælp af 'anmelden'-knappen. Du vil derefter lande på en side, hvor du ser detaljer for dit abonnement som vist nedenfor.

Sådan annullerer du dit D-Ticket €49 månedlige abonnement?

Klik på 'Abo anzeigen'-knappen for at administrere dit abonnement, og herfra kan du vælge Tjenester for at afslutte dit abonnement (kündigen på tysk).

Sådan annullerer du dit D-Ticket €49 månedlige abonnement?

Det anbefales at opsige dit D-Ticket abonnement inden den 10. i måneden for at undgå at blive opkrævet for næste måned. Dette betyder også, at hvis du kun ønsker et abonnement for den nuværende måned, kan det resultere i, at du skal betale for 2 måneder, hvis du abonnerer efter den 10. Sørg venligst for at afslutte det i god tid i tilfælde af uventet behandlingstid. Hvis alt går godt, bør du modtage en e-mail, der ligner denne:

DB Navigator app D-Ticket månedlig abonnementsafslutning bekræftelses-e-mail