Hoe annuleer je je Deutschlandticket of D-Ticket €49 maandelijks abonnement?

Ben je momenteel bezig om je D-Ticket abonnement op te schorten, te annuleren of te beëindigen? Je bent zeker niet de enige die voor deze uitdaging staat.
Veel personen, waaronder die in Duitsland, hebben moeilijkheden ondervonden met dit proces. Het is niet eenvoudig om te vinden waar je je kunt afmelden op de website (bahn.com waarschijnlijk) waar je aanvankelijk je abonnement hebt gekocht, wat meestal een snelle zoekopdracht is op je favoriete zoekmachine. Hoewel er een annuleringsformulier beschikbaar is, leidt dit niet tot onmiddellijke beëindiging van je abonnement. Bovendien biedt DB Navigator, de app die je voor je abonnement gebruikt, op het moment van schrijven mogelijk geen duidelijke manier om op te zeggen.

Hoe beëindig je je maandelijkse D-Ticket €49 abonnement?


De juiste locatie om het annuleringsproces te starten is via het abo portaal, maar houd er rekening mee dat het momenteel alleen beschikbaar is in het Duits. Wees gerust, je staat er niet alleen voor bij het navigeren door deze complexiteiten. In de volgende secties zullen we je begeleiden bij de stappen om je D-Ticket abonnement succesvol op te zeggen. Hier is de URL om je abonnement te beheren, inclusief beëindiging.Verkrijg je inloggegevens voor je abonnement en verbind vervolgens via de 'aanmelden' knop. Je komt dan op een pagina terecht waar je details ziet voor je abonnement zoals hieronder.

Hoe annuleer je je maandelijkse D-Ticket €49 abonnement?


Klik op de 'Abo anzeigen' knop om je abonnement te beheren, en vanaf hier kun je Services kiezen om je abonnement te beëindigen (kündigen in het Duits)

Hoe annuleer je je maandelijkse D-Ticket €49 abonnement?


Het wordt aanbevolen om uw D-Ticket abonnement voor de 10e van de maand op te zeggen, zodat u niet wordt belast voor de volgende maand. Dit betekent ook dat als u zich wilt abonneren voor alleen de huidige maand, u mogelijk 2 maanden moet betalen als u zich na de 10e abonneert. Zorg ervoor dat je het tijdig beëindigt, in geval van onverwachte verwerkingstijd. Als alles goed gaat, zou je een e-mail moeten ontvangen die vergelijkbaar is met deze:

Bevestigingsmail voor beëindiging van D-Ticket maandabonnement via DB Navigator app